Rólunk Főoldal / Rólunk

Kik vagyunk?

A Budapest Ingatlan Center rövid idő alatt került be a vezető szerepet betöltő ingatlanirodák közé.
Cégünk franchise jelleggel működik. A 30-40 ingatlanreferenst foglalkoztató vállalkozásnak egy központi irodája van Budán, a frekventált Móricz Zsigmond körtéren, valamint nemrég nyitottunk egy kisebb irodát a délpesti régióban is, Csepelen. Sokéves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött van mire büszkének lennünk. Különböző ingatlanforgalmazó cégek legjobb szakemberiből állt össze csapatunk magja, a hozzánk újonnan csatlakozókat pedig tízéves ingatlanos múlttal rendelkező értékesítési vezetőink tanították be. Álmodtunk egy családias légkörű baráti társaságot, akik az ingatlanozást nem munkának tekintik, hanem hivatásnak.
Munkánkat nagyfokú hatékonyság, eredmény- és ügyfél orientáltság jellemzi. A hosszú távú siker az ingatlanpiacon, azon múlik, hogy a cég mennyire gyorsan és eredményesen alkalmazkodik a változó körülményekhez.
Mi nem szeretnénk beállni a sorba, ehelyett a jelenlegi piacot meghaladó gondolkodásmódunk fogja a többieket reagálásra késztetni. Mennyiség helyett a minőség a jelszavunk.
Ügyfeleink igényeihez igazított széleskörű szolgáltatás palettánkon a lakáseladás folyamatához kapcsolható minden tevékenység megtalálható, hogy Önnek csak az új lakásba költözés örömteli oldalával kelljen foglalkoznia. Mindemellett arra is ügyelünk, hogy ezek a szolgáltatások megkíméljék a vásárlás során kiürült pénztárcákat is. Tevékenységünk Budapest egész területére kiterjed, kínálatunkban főként olyan ingatlanok találhatóak, amelyek más irodáknál nem lelhetőek fel.
Adatbázisunkban folyamatosan frissülő, új, piacképes ingatlanokat fog találni, ezért honlapunkat érdemes naponta figyelemmel kísérni.

Munkatársaink

Bízza a lakáscsere lebonyolítását egy profi csapatra, munkatársaink a nap bármely szakában várják hívását! Vezetőinket elsősorban probléma megoldással kapcsolatos kérdésekben keresse, lakáseladással vagy ingatlan kereséssel kapcsolatban ingatlan referenseink tudnak segíteni Önnek.

ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐINK ELÉRHETŐSÉGEI