Rólunk Főoldal / Rólunk

Kik vagyunk?

A Budapest Ingatlan Center rövid idő alatt került be a vezető szerepet betöltő ingatlanirodák közé.

Németh Gyula vagyok. 1999 óta foglalkozok ingatlan értékesítéssel. Az ingatlan közvetítő-értékbecslő tanfolyamot is akkor végeztem el. Annak idején még komolyan vették ezt. másfél éves oktatás, komoly előadók a BME-ről és kemény vizsga.

2008 óta foglalkozok hivatásszerűen ingatlanokkal. Előtte hitelirodát vezettem, de a gazdasági válság „lenémította” a hitelek piacát. Azóta a mindennapjaim részévé vált az ingatlanok adásvétele. Szeretem és jólérzem magam munka közben. Az elmúlt 15 évben több száz lakás eladásában közreműködtem, aminek köszönhetően az elmélet elsajátítása után tapasztalati úton is bővítettem tudásomat. Minden egyes szerződés, minden egyes szerződés előtti probléma egy-egy tananyag volt nekem, amit aztán a későbbiekben már rutinszerűen megoldottam. Minden egyes bemutatás, minden egyes ár alku egy új lecke. Saját lakásom eladását is én végeztem, és bizony megtapasztaltam, hogy mennyire más, amikor saját otthonunkban várjuk a vevőket. Ilyenkor nem lehet kizárni az érzelmeket. Másként viszonyultam a vevőkhöz, mint közvetítőként.

A Budapest Ingatlan Center munkatársait a nagyfokú hatékonyság, eredmény- és ügyfél orientáltság jellemzi. A hosszú távú siker az ingatlanpiacon, azon múlik, hogy a cég mennyire gyorsan és eredményesen alkalmazkodik a változó körülményekhez.
Mi nem szeretnénk beállni a sorba, ehelyett a jelenlegi piacot meghaladó gondolkodásmódunk fogja a többieket reagálásra késztetni. Mennyiség helyett a minőség a jelszavunk.
Ügyfeleink igényeihez igazított széleskörű szolgáltatás palettánkon a lakáseladás folyamatához kapcsolható minden tevékenység megtalálható, hogy Önnek csak az új lakásba költözés örömteli oldalával kelljen foglalkoznia. Mindemellett arra is ügyelünk, hogy ezek a szolgáltatások megkíméljék a vásárlás során kiürült pénztárcákat is. Tevékenységünk Budapest egész területére kiterjed, kínálatunkban főként olyan ingatlanok találhatóak, amelyek más irodáknál nem lelhetőek fel.
Adatbázisunkban folyamatosan frissülő, új, piacképes ingatlanokat fog találni, ezért honlapunkat érdemes naponta figyelemmel kísérni.

Munkatársaink

Bízza a lakáscsere lebonyolítását egy profi csapatra, munkatársaink a nap bármely szakában várják hívását! Vezetőinket elsősorban probléma megoldással kapcsolatos kérdésekben keresse, lakáseladással vagy ingatlan kereséssel kapcsolatban ingatlan referenseink tudnak segíteni Önnek.

ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐINK ELÉRHETŐSÉGEI