Használja gyorskeresőnket

Bizalom, biztonság, profizmus!

Célunk, hogy képessé tegyük ügyfeleinket a legokosabb döntések meghozatalára. Professzionális tapasztalattal rendelkező tanácsadóink az Ön számára legkedvezőbb eredmény elérésére törekednek. Forduljon készséggel munkatársainkhoz: ingatlan tanácsadástól kezdve, a hitelügyintézésen át, az ügyvédi képviseletig számos szolgáltatással rendelkezésére állunk!

üdvözöljük!

A budapesti ingatlanok specialistáiként célunk ügyfeleink lehető legmagasabb szintű kiszolgálása mind a vevői mind az eladói oldalon. Budapest egész területén, a legnagyobb érdeklődésre számot tartó, kurrens ingatlanok értékesítését helyezzük előtérbe. Hirdesse meg Ön is ingatlanát ingyenesen a Budapest Ingatlan Center honlapján!

Kiemelt budapesti ingatlanok

  • Cím Etele út
  • Ár45.600.000 Ft

Ingatlan Blog

Panelek, lakóparkok, rozsdaövezetek – így alakult át a 11. kerület egy évtized alatt Debreczeni Anna

Budapest legnépesebb kerületében, a 11. kerületben mintegy 26 000 panellakás épült 1986-ig, köztük a majdnem 10 ezer lakásos Kelenföldi lakótelep. Ha egy lakásra átlagosan két lakossal számolunk, akkor látszik, hogy a kerület mintegy 150 ezres lakosságának több mint a harmada, nagyjából 52 ezer ember él panelekben – melyek többsége felújított, így a kedvező lokációval együtt keresett ingatlanoknak számítanak, amely a négyzetméterárakban is látszik.
Tovább olvasom

Bedőlt-e a bedőlt hitel?

Olti Gergelytől, a Budapest Ingatlancenter irodavezetőjétől arra kértünk választ, mikor és mit tehet az a tulajdonos, aki nem tudja fizetni törlesztő részleteit? 
Tovább olvasom

Meddig emelkednek még a lakásárak?

Ezt a kérdést nem csak ügyfeleink szokták feltenni nekünk, hanem mi, ingatlanközvetítők is gyakran feltesszük egymásnak. A kérdés megválaszolása már csak azért sem könnyű, mert nem minden esetben gazdasági folyamatok határozzák meg az árak alakulását, hanem az is, mit gondolnak az emberek ezekről a gazdasági folyamatokról. 
Tovább olvasom